• juguemencatala

Les imatges ens inspiren...Què hi veig?


Què em suggereix?


Em recorda...


A l'estiu, en Marc...

A partir d'una imatge podem crear moltíssimes activitats, les que us proposem nosaltres estan relacionades amb l'aprenentatge de la llengua.

Retalleu, plastifiqueu i podeu en una capseta bonica les següents imatges. També en podeu afegir de noves extretes de revistes, diaris, publicitat...


Imatges
.pdf
Download PDF • 2.81MB

*Nosaltres les hem extret del web: www.pexels.com que ofereix un gran ventall d'imatges lliures de bona qualitat.


A partir d'aquestes imatges, tenint en compte l'objectiu d'aprenentatge escollit i l'edat dels infants, us proposem un seguit de preguntes que poden enriquir l'observació.

Demaneu-los que us diguin:

  • Què hi veus? (Poden fer un llistat de tot allò que veuen, després, els podeu demanar que facin frases amb aquestes paraules).

  • Què et suggereix o què et fa pensar? (Cal que expliquin allò que els evoca la imatge).

  • Et recorda alguna situació que has viscut o vist? Explica-la.

  • Inventa una història relacionada amb aquesta imatge.


Altres activitats:

Fer una interpretació de la imatge i dibuixar-la. A partir d'aquí poden explicar quines diferències o punts de vista han tingut en compte.

Fixar-se en un detall petit de la imatge i crear-ne una altra que el contingui en una altra situació. Llavors poden explicar per què han escollit aquell detall, quina nova situació han creat...

Copiar la imatge, però introduint-se ells dins del paisatge. Poden explicar què farien ells en aquella situació i què els podria passar.


Ja ho veieu que teniu un món immens per explorar. Esperem que us sigui suggeridor.

37 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo